Vi i Gruve.3 Personalrestauranter har definert vår virksomhet innen segmentet «facility services». Vi er leverandør av bespisning på arbeidsplassen, hvor vi lager mat ute hos våre oppdragsgivere på deres eget kjøkken. Dette gjennom drift av kantiner og personalrestauranter i Oslo og ellers sentralt på Østlandet.

Gruve.3 skal være best på personalrestauranter i Oslo og omegn

Etter vår oppstart i 2019 har vi nå kantiner, personalrestauranter samt drift av kaffebar i vår portefølje. I tillegg kan vi levere alt av møtemat, frukt, kaffemaskiner, konferansetjenester, sommerfester, julebord og ellers det meste innenfor matopplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere. Vi skal være best på det vi gjør innen drift av kantine og personalrestaurant i Oslo-området, og har mest kontroll dersom vi holder oss lokalt med nærhet til våre serveringssteder. Sammen med utvalgte samarbeidspartnere kan vi også tilby leveranser innen renhold, kaffemaskiner, møterom- og resepsjonstjenester o.l.

Med hovedkontor på Ryen, har vi definert vårt marked innenfor en times kjøretur ut til våre kunder og ansatte. Vi skal være fremoverlent og forventer intet mindre av oss selv enn at enhver kunde skal være vår beste referanse, enten det er en personalresturant eller kantinedrift i Oslo, Bærum, Asker, Follo, Moss, eller i Drammen.

Gruve.3 drifter både kantiner og personalrestauranter

I Gruve.3 skiller vi mellom drift av kantine og drift av personalrestaurant. Dette defineres gjerne av oppdragets omfang, muligheter, serveringsmetode, driftsmodell og antall mennesker som er ansatt i bedriften. For oss er uansett det viktigste at kundens behov og ønsker settes først.

Hva er kantine og kantinedrift fra Gruve.3?

En god kantine er for oss minst like viktig som den er for våre gjester. I en Gruve.3 kantine vil du alltid få friske drikkevarer, ferske matvarer med både kalde og varme retter. En kantine er gjerne etablert i forbindelse med en arbeidsgiver som ønsker å tilby sine ansatte et sunt og godt serveringstilbud gjennom arbeidsdagen i deres egne lokaler.

Hva er personalrestaurant fra Gruve.3?

Våre personalrestauranter er gjerne etablert i forretnings- og kontorbygg hvor det er flere leietakere og hvor det er et ønske om å ha et felles serveringssted for eiendommen som kan servere mat og drikke gjennom hele arbeidsdagen. Kanskje også i kombinasjon med en kaffebar. I Oslo er der ofte et krav om at det skal være etablert et serveringssted på gateplan som også er åpen for eksterne gjester. Dette er noe av det som blir ivaretatt gjennom våre personalrestauranter, enten personalrestauranten har selvbetjening eller servering ved bordet.