Om Oss.
I permafrosten, 1300 kilometer nord for Polarsirkelen, finner vi verdens største sikkerhetslager for frø. Målet med hvelvet er både enkelt, komplisert og livsviktig på samme tid. Det skal nemlig bevare den store genetiske variasjonen innen verdens matplanter. Så selv om et frø er lite, er oppdraget gigantisk. Det dyrebare hvelvet ligger i en gammel historisk gruve på Svalbard, som stoppet driften for over 20 år siden. I dag, brukes den til noe helt annet enn gruvedrift. Navnet derimot, er fortsatt Gruve 3. Vi har latt tanken om et fremtidig mangfold innen matproduksjon inspirere oss, og selv om det starter med et lite frø, handler det egentlig om en bærekraftig fremtid for oss alle.
Våre Gruve.3 personalrestauranter vil derfor drives ubetinget med fokus på bærekraft – i alt vi gjør.
Vår filosofi
Lunsj er kanskje arbeidsdagens viktigste måltid. Det er da du lader batteriene, sosialiserer og spiser mat som gjør at både hode og kropp er rustet for 2. omgang. Det å prøve å senke skuldrene og spise god mat i godt selskap, gir deg både nye impulser og nye krefter. En god time-out er avgjørende uansett hva du jobber med.
Vi i Gruve.3 vet hvor viktig god og riktig mat er for deg. Og nettopp derfor tar vi det å servere din daglige lunsj på største mulige alvor. Før maten kommer frem til lunsjbordet, skal du vite at vi bruker nøye utvalgte leverandører som gir oss de aller beste råvarene. Disse er selvfølgelig utviklet av mennesker, som på samme måte som oss, setter de høyeste kravene til kvalitet.
I en Gruve.3 personalrestaurant skal du først og fremst få sunne, varierte og velsmakende matopplevelser. Men i tillegg kan du være helt trygg på at maten du nyter er fersk og kortreist. Og selvfølgelig tilberedt med kjærlighet.
Vår filosofi
Lunsj er kanskje arbeidsdagens viktigste måltid. Det er da du lader batteriene, sosialiserer og spiser mat som gjør at både hode og kropp er rustet for 2. omgang. Det å prøve å senke skuldrene og spise god mat i godt selskap, gir deg både nye impulser og nye krefter. En god time-out er avgjørende uansett hva du jobber med.
Vi i Gruve.3 vet hvor viktig god og riktig mat er for deg. Og nettopp derfor tar vi det å servere din daglige lunsj på største mulige alvor. Før maten kommer frem til lunsjbordet, skal du vite at vi bruker nøye utvalgte leverandører som gir oss de aller beste råvarene. Disse er selvfølgelig utviklet av mennesker, som på samme måte som oss, setter de høyeste kravene til kvalitet.
I en Gruve.3 personalrestaurant skal du først og fremst få sunne, varierte og velsmakende matopplevelser. Men i tillegg kan du være helt trygg på at maten du nyter er fersk og kortreist. Og selvfølgelig tilberedt med kjærlighet.
Handlekraft for bærekraft
Bærekraft. Et ord vi hører veldig ofte, men som ingen av oss kommer utenom. Fordi det berører hver og en av oss. Akkurat nå. Og i fremtiden. Bærekraft berører også i aller høyeste grad moderne matproduksjon, som må være mest mulig skånsom og fornybar. Med andre ord, det er og blir essensielt at vi tar vare på naturen og alt den kan gi oss. Hvorfor? Jo, fordi vår dyrebare natur er selve roten til alt som er godt.
Gruve.3 drives ubetinget med fokus på bærekraft – i alt vi gjør. Alle deler i vår virksomhet er nøye fundamentert på en helhetlig tankegang. Fra drift, personell og innkjøp av råvarer til reduksjon av matsvinn og håndtering av matavfall.
Vårt mål er å være «Norges beste på bærekraftig drift av personalrestauranter».
I arbeidet med å nå dette målet er vår ambisjon å bidra til å oppfylle minst de følgende 5 av FNs 17 bærekraftsmål
Handlekraft for bærekraft
Bærekraft. Et ord vi hører veldig ofte, men som ingen av oss kommer utenom. Fordi det berører hver og en av oss. Akkurat nå. Og i fremtiden. Bærekraft berører også i aller høyeste grad moderne matproduksjon, som må være mest mulig skånsom og fornybar. Med andre ord, det er og blir essensielt at vi tar vare på naturen og alt den kan gi oss. Hvorfor? Jo, fordi vår dyrebare natur er selve roten til alt som er godt.
Gruve.3 drives ubetinget med fokus på bærekraft – i alt vi gjør. Alle deler i vår virksomhet er nøye fundamentert på en helhetlig tankegang. Fra drift, personell og innkjøp av råvarer til reduksjon av matsvinn og håndtering av matavfall.
Vårt mål er å være «Norges beste på bærekraftig drift av personalrestauranter».
I arbeidet med å nå dette målet er vår ambisjon å bidra til å oppfylle minst de følgende 5 av FNs 17 bærekraftsmål
VERDIER
Vi ønsker at våre verdier skal skinne gjennom i alt det vi gjør. Både ovenfor leverandører, kunder, sluttbruker og miljø. Som en forkortelsen av verdiene, har vi endt opp på BARSK.
Vi skal sørge for gode matopplevelser gjennom topp engasjement og nyutvikling
Vi skal vise ansvar og respekt for hverandre og våre samarbeidspartnere
Vi strekker oss langt for å levere det som er avtalt, og litt til – alltid med et smil
Vi har fokus på sunn og god mat, og gode leveranser i alle ledd