Loading...

Våre konsepter.

Gruve.3 er vårt hovedkonsept innen personalrestauranter og et konsept som passer for dem som ønsker det lille ekstra. Er det behov for en enklere kantinedrift, har vi konseptet Handkraft som kan tilpasses ulike ønsker som foreligger.

I vårt Gruve.3-konsept skal du først og fremst få sunne, varierte og velsmakende matopplevelser. Men i tillegg kan du være helt trygg på at maten du nyter er fersk og kortreist. Og selvfølgelig tilberedt med kjærlighet. Våre kokker har stor grad av frihet, og tryller frem smakfull og sunn mat som gjestene nyter godt av. I tillegg til god mat, ønsker vi å skape merverdi for våre kunder gjennom bærekraftig drift, god service og gode opplevelser hele veien.

Vi er klar over at vår løsning og konsept for Gruve.3 ikke passer for alle. Prioriteringer, stedets fasiliteter eller andre behov hos våre oppdragsgivere kan gi begrensninger som ikke er forenlig med Gruve.3. Enten du planlegger å etablere flere restauranter på eiendommen, dine ansatte, leietakere og gjester har behov for enklere leveranser, eller av helt andre grunner – skal vi ha en løsning for deg. Gjennom vårt konsept «Handkraft» vil vi derfor ha økt fleksibilitet og mulighet for å tilby skreddersøm tilpasset dine behov.

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt